Aluevuosikokous 2020 seilataan merillä

Ensi vuonna alueet B ja C yhdistävät voimansa ja kevään Mind@Sea-aluevuosikokousta vietetään yhdessä Silja Symphonyn Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyllä 20.-22.3.2020. Kokouksen teemana on ”Kun jaksat hyvin, menestyt paremmin!”, joten koulutuksissa ja puheenvuoroissa keskitytään työstä nauttimiseen, hyvään johtajuuteen ja tasapainoiseen työelämään. Nyt irrotetaan köydet vanhoista tavoista ja seilataan uudistettujen ohjelmanumerojen kera merelle!

Laiva tarjoaa mahtavat tilat kokousjärjestelyihin! Vaikka osallistujia tulee kahdelta alueelta, riittää kapasiteetti ”saman kannen päällä” toimimiseen koko kokouksen ajan. Kokousjärjestäjä Akaan Nuorkauppakamari on varannut laivalta kokouskäyttöön runsaasti hyttejä ja kokoustiloja. Laivan suurin viihderavintola on käytössämme molempina kokouspäivinä ja gaalaillallinen katetaan isoimpaan ruokaravintolaan.

Koska on kyse aluevuosikokouksesta, kuuluu ohjelmaan luonnollisesti puhekilpailu ja palkintogaala. Puhekilpailun osallistujat pääsevätkin upealle amfiteatterimaiselle areenalle esiintymään. Palkintogaalasta tulee aivan uudenlainen, koska jaossa on sekä B- että C-alueen palkinnot. Innostavia puhujia tulee monelta eri alalta ja toiminnalliset workshopit pyörivät kokoustiloissa. Luksusta taxfree-ostoksiin tuo Only for JCI -ostoshetki.

Viimeisimmästä isosta JCI-laivakokouksesta on jo niin paljon aikaa, että useimmat nykyjäsenet eivät ole päässeet sellaista kokemaan. Siksi ennen rekisteröitymistä pitääkin keskittyä hetki muutamaan yksityiskohtaan. Lyytin kautta varattava rekisteröitymispaketti sisältää majoituksen, ohjelman ja ruoat (pois lukien lauantain lounas). Rekisteröitymisen yhteydessä nimetään hyttikaveri / -kaverit. Jos et ennätä kyselemään majoituskumppaneita tai et halua majoittua yksin, voit myös valita JOKERI-matkan ja järjestäjät valitsevat seurasi. Luksusluokan Commodore-hytit ja perheen kanssa matkustavat varaavat matkansa Akaan Nuorkauppakamarilta sähköpostitse.

Mind@Sea-kokouksen pääyhteistyökumppanina toimii älysormusyritys Moodmetric. Kokouksen aikana osa osallistujista pääsee testaamaan omaa stressitasoaan ja palautumista sormusten avulla. Tallink Silja mahdollistaa upean merikokemuksen. Lue lisää: www.laivakokous.fi.

Mind@Sea-terveisin,
Sanna-Leena Linna
Kokouspäällikkö

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *