VAMMALAN NUORKAUPPAKAMARI TÄYTTÄÄ 50V

Lauantaina 5.10. juhlistetaan oikein kunnolla ja kaikkien perinteiden mukaisesti Vammalan Nuorkauppakamarin viisikymmentävuotista taivalta. Kamarimme on ollut alusta alkaen kaikessa toiminnassaan vireä ja aikaansaapa.

Me, juhlia nyt järjestävä taho, toimimme aktiivisesti 1980- ja 1990-luvuilla ja viellä toki milleniumin jälkeenkin. Porukkamme koostuu kamarimme kunniajäsenistä ja senaattoreista puolisoineen.

Meidät tunnetaan ympäri Suomen ja Euroopan nimellä Käpykaarti. Vaimokaartia kutsumme hellittelynimellä Sydänkäpyset. Toimintamme on hyvin vapaamuotoista kamarin hengessä ja periaatteita kunnioittavaa. Lempijuomamme illanistujaisissa on Tunturikonjakki jota kaikki olemme Tyrvään Pukin ja Vuohen antamana vuorollamme pressavuosina nauttineet ja tarjoileet. Nämä symbolieläimet ovat juhlasamme kunniapaikalla.

Porukastamme monet ovat olleet alueviroissa ja Keskusliiton hallituksessa. Tiedotuslehti Meriitti on erään käpykaartilaisen, Jari Sundgrenin,  ideoima lehti  ja nimihän on edelleen käytössä. Emme ikämme puolesta enään toimi viikoittain kamarin jutuissa mutta annamme apua ja tukea aina tarvittaessa.

Idea tästä juhlasta tuli tammikuussa nähdessämme Tapio Riuttan kanssa Café Ernomasessa täällä Tyrväällä. Tapsa otti meikäläistä harteista kiinni ja tokaisi jotta pitkästä aikaa ”Tarttis taas tehrä jotain”.  Ja tässä sitä nyt ollaan juhlia järjestämässä.

Olkaa kaikki nykyiset JC-aktiivit ja menneiden vuosien konkarit lämpimästi tervetulleita näihin villeihin viiskymppisiin!

T. Olli-Pekka Oke Järvinen
    Press 1989