Pirkanmaan Nuorkauppakamarin 10v synttärit!

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry eli tuttavallisemmin PINKK on perustettu 24.9.2009 ja saanut Suomen Nuorkauppakamarit ry :n jäsenyyden 13.2.2010. Kamari perustettiin yhdistämällä viisi, Kangasalan, Kyrösjärven Seudun, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven, pientä kamaria yhteen. PINKKillä on siis paljon värikästä ja arvokasta historiaa ihmisissä, vaikka olemmekin tuore kamari.

Lauantaina 31.8 PINKK vietti 10v juhliaan Tampereella Kalevan Laulumajassa BBQ-hengessä. Illan aikana saimme kurkistaa PINKKin menneisyyteen, kun kamarin perustajat muistelivat PINKK:n syntyhistoriaa. Lisäksi kuultiin puheenvuoroja ja tervehdyksiä myös naapurikamareilta sekä myös kansalliselta puheenjohtajalta – joka hänkin on lähtöisin Pirkanmaan kamarista.

Juhlissa myös näimme rohkeita pöydällehyppyjä, kun PINKKiläiset ilmoittivat asettuvansa ehdolle kamarin hallituksen virkoihin vuodelle 2020. Tämän lisäksi pöydälle hypättiin juhlissa myös alueellisiin, kansallisiin sekä myös kansainvälisiin virkoihin. C-alueen vaalikokouksessa Seinäjoella valittiinkin alueorganisaatioon peräti kolme PINKKiläistä: Aluejohtaja Hanna Kallio-Kokko, aluemyyntipäällikkö Virpi Mäkelä sekä aluekansainvälisyyspäällikkö Satu Herrainsilta. Onnittelut kolmikolle ja tsemppiä ensi vuoteen!

Ystävällisin terveisin,
Mirella Mellonmaa