Pirkanmaan Nuorkauppakamarin World Cleanup Day -etkot sekä Höyrypuiston siivous!

World Cleanup Day -etkot
ti 17.9. klo 17-19 Ravintola Winebridge, Hallituskatu 14, Tampere.

Mitä saa aikaan roska väärässä paikassa? World Cleanup Dayn alla on hyvä tulla virittäytymään tunnelmaan muiden ympäristönsiivoajien kanssa. Kuulemme leppoisissa merkeissä, mikä motivoi konkareita keräämään roskaa ja miten maailmaa muutetaan paremmaksi oikeanlaisella jätehuollolla. Etkoilla vieraina ovat Kaija ja Ilkka Erkkilä, jotka ovat keränneet luonnosta jo liki miljoona tupakantumppia. Pirkanmaan Nuorkauppakamari jakaa osallistujille kierrätysmateriaaleista tehdyn taskuroskiksen, joita nuorkauppakamarilaiset ovat valmistaneet. Tapahtumassa voit ilmoittautua mukaan vierailulle Tammervoiman Tarastenjärven jätteidenkäsittelylaitokselle: https://www.facebook.com/events/397727064280027/ 

Kierrätysmateriaaleista tehty taskuroskis

World Cleanup Day – Höyrypuiston siivous
21.9.2019 klo 12-14 Höyrypuisto & Viinikanlahdenpuisto, Tampere

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PiNKK) kutsuu siivoamaan ympäristöä roskista Höyrypuistossa ja Viinikanlahdenpuistossa. Kokoonnumme Hatanpään valtatien ja Jokikadun risteyksessä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset siivoajat. PiNKK tarjoaa siivoajille hanskat ja roskapussit. Pue yllesi siivoamiseen soveltuvat ja säänmukaiset vaatteet. Ennakkoilmoittautumista pyydetään Facebook-tapahtumassa, jos mahdollista, niin kaikille riittää varusteita:
 https://www.facebook.com/events/689920048188000/)

Mirella Mellonmaa 
LIO – Pirkanmaan Nuorkauppakamari

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *