B&C-aluevuosikokouksen EB-hinta päättyy lokakuun lopussa

Laivakokouksen Early Bird -hinta päättyy 31.10. Tutustu hyttivaihtoehtoihin kokoussivuilla ja kysy kaveri mukaan. Rekisteröinti sisältää majoituksen, koulutukset, juhlat ja ruoat. Maksat siis kaiken kerralla, joten summa voi tuntua alkuun isolta, mutta laivakokous on todellisuudessa yksi edullisimmista kokouksistamme.

Mind@Sea-kokouksessa 20.-22.3.2020 syödään hyvin sekä viihdytään uuden ja erilaisen ohjelman parissa. Perjantaina nautitaan illallinen laivan buffetissa ruokajuomineen ja lauantaina on luvassa pieniä yllätyksiä herkkusuille. Puhekilpailu kisaillaan isolla areenalla ja palkintogaalasta tehdään todellinen show.

Rekkaroidu nyt ensi kevään B&C-aluevuosikokoukseen osoitteessa: www.laivakokous.fi.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *