Ceen toimintaa ja projekteja vuonna 2019!

 

JCI United

 

Akaan Nuorkauppakamari

– Yrittäjyyskurssi lukion 2. luokkalaisille Toijalan lukio
– SenaattoriStart
– Paljujen Yö -tapahtuma
– Laivakokous C&B-aluevuosikokouksen järjestelyt
– Liitelehtiprojekti Akaan Seutu lehteen
– Kaupunkipeliprojekti
– Joulupuu
– Elinvoimainen Akaa yhteisöllisyyden ja koejäsenhankinnan projekti

 

Kankaanpään Nuorkauppakamari

– The Box 2019 – Kankaanpään Nuorkauppakamari järjesti The Box 2019 -aluevuosikokouksen Ikaalisten kylpylässä 15-17.3.2019. Kokousviikonloppuna oli luvassa laadukas pakettiratkaisu, joka piti sisällään johtamistaidot, kansainvälisen osaamisen ja tulevaisuuden ajattelun sekä verkostoitumisen.
– TOYP Suomi – Kankaanpään ehdokkaana toimi Joy Emelie Wolfram, Lääketiede, joka voitti kilpailun 2019.
– Lasten vaalit – Kankaanpäässä järjestettiin lasten vaalit, jossa lapset pääsevät äänestämään lasten omissa vaaleissa europarlamenttivaalien yhteydessä ympäri Suomen.
– Ruusuja ja risuja – Tapahtuman tarkoituksen oli jakaa ruusuja valveutuneille autoilijoille koululaisten ensimmäisenä koulupäivänä.
– VNJ – Kankaanpään nuorkauppakamari valitsi Pohjois-Satakunnan vuoden nuoreksi johtajaksi 37-vuotiaan Profil-Listan toimitusjohtajan Olli Kemin.
– iWork – Uramessut tapahtumassa yritykset, yhdistykset, oppilaitokset ja muut näytteilleasettajat pääsivät kertomaan toiminnastaan kävijöille. Messujen tarkoituksena oli esitellä kävijöille ura- ja koulutusmahdollisuuksia sekä paikallista tekemistä.
– Touhukas Joulumaa – Tapahtuma järjestettiin Kankaanpään Kuntoutuskeskuksessa, tapahtumassa oli esiintymässä Muumipeikko ja taikuri, lapsille järjestettiin myös paljon muuta ohjelmaa kuten karkkibingo, kaverikoirat ja Joulupukki jakoi muorin kanssa karkkia.
– Joulupuu – hyväntekeväisyyslahjakeräys järjestettiin Pohjois-Satakunnan alueella, lahjoja alueen lapsille paketoitiin 370kpl.

 

Kokkolan Nuorkauppakamari

– NoFilter – Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vuosikokous – yhteistyössä Kalajokilaakson Nuorkauppakamarin kanssa.
– Lasten vaalit
– Päivä Johtajana
– Joulupuu
– Positiivisin kokkolalainen ja aurinkoisin asiakaspalvelija – kaupunkilaiset saivat äänestää positiivisimman kokkolalaisen ja aurinkoisimman asiakaspalvelijan.
– Roskaton Kokkola – World clean up day -projekti, jossa kaupunkilaiset siivosivat yhdessä keskustan aluetta roskista.
– Kipinöistä liekkeihin – Kokkolan Nuorkauppakamarin strategian jalkauttamisprojekti – viime vuonna kamarille laadittiin strategia, tänä vuonna projektin avulla jalkautettiin sitä, osana projektia järjestettiin koko kamarin yhteinen kamaripäivä, jossa oli ryhmäyttävää toiminnallista ohjelmaa sekä pohdintaosuuksia.
– Avoimet after work -tapahtumat eri teemoilla – tapahtumia järjestettiin teemoilla kansainvälisyys ja sijoittaminen, järjestettiin yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Illoissa kuultiin puheenvuoroja asiantuntijoilta ja verkostoiduttiin. Projekti jatkuu ensi vuonna.
– TOYP Suomi -ilmianto

 

Pirkanmaan Nuorkauppakamari

– PINKK PONKK Pirkanmaan ja Porin Nuorkauppakamareiden perinteinen kisailupäivä
– Perhepäivä Mantereen tilalla
– PINKK 10vBday Barbeque juhlatilaisuus
– World Cleanup Day siivoustapahtuma
– Ylöjärven Pohatta -lautapeliprojekti
– Start -koulutus ja koejäsen/kummi-ilta
– PINKK 10v juhlajulkaisu

Näiden lisäksi olemme järejestäneet jäsenillemme koulutuksia mm. vaikuttavasta puheesta, muutosjohtamisesta, etäjohtamisesta, kukkasidonnasta, debatoimisesta, taskuroskisten tekemisestä, sekä esiintymisestä. Olemme myös vierailleet Essity pehmo-paperitehtaalla, Tammervoiman hyötyvoimalassa, sekä Pirkan Kello kultasepänliikkeessä.

 

Porin Nuorkauppakamari

– Satarekry – Porin suurimmat rekrymessut Kauppakeskus Puuvillassa. Messuilla oli eri toimialoja edustavia yrityksiä rekrytointi tarkoituksessa niin Satakunnasta, Pirkanmaalta kuin Varsinais-Suomestakin. Satarekry vietti tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan, jossa samalla rikottiin kaikki ennätykset edellisiin vuosiin verrattuna. Projektipäällikköinä Sofia Pajunen & Hanna Kallio.
– Kasitie nelikaistaiseksi – Kasitie Turku-Pori nelikaistaiseksi vuoteen 2030 mennessä. Projektissa mukana myös Rauman Nuorkauppakamari. Projektissa järjestettiin tempaus, jossa mopoautot lähtivät sekä Raumalta että Porista kyydissään kansanedustajaehdokkaita. Porin Nuorkauppakamarista projektipäällikkönä toimi Ella Marttila.
– Herkuttelevat JC:T – Koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa on aina teemana kyseisen vuoden maailmankokousmaan ruoka sekä kulttuuri. Ruoka & ohjelma toteutetaan yhdessä kamarilaisten sekä kamarilaisten perheenjäsenien kanssa. Tänä vuonna teemana oli Eesti. Projektipäällikkönä Ida-Maria Lamminen.
– Katuliituilua – Katuliidut käteen ja piirtelemään kaduille piristäviä kuvia ja tekstejä! Projektin tarkoituksena oli ilahduttaa ihmisiä Suomi Areena-viikolla. Projektipäällikkönä toimi Sofia Pajunen.
– Jazz viltti – Jazz viltti kokoaa kamarilaisia ympäri suomen Pori Jazz konserttialueella, johon kamarilaiset avecceineen ovat tervetulleita. Rennolla Jazz viltillä tapaat muita kamarilaisia loistavan musiikin ja tunnelman lomassa. Projektipäällikkönä Juho Poskiparta.
– Positiivisin Porilainen – Positiivisimmassa Porilaisessa haetaan nimensä mukaisesti Positiivisinta henkilöä, yhteisöä tai tempausta. Porin Nuorkauppakamarin projektipäällikkö yhdessä raadin kanssa ehdottaa henkilöitä, yhteisöjä tai tempausta, joista järjestetään yleisöäänestys. Tänä vuonna äänestys keräsi tuhansia ääniä, joista Positiivisimmaksi valittiin Jorma Uotinen. Jorma Uotista ehdotettiin myös Suomen Positiivisimmaksi henkilöksi, johon myös valikoitui. Molemmat palkitsemistilaisuudet järjestettiin Porissa. Projektipäällikkönä Niko Rantala.
– Kierrät ny! – Kierrät ny! oli koejäsenprojekti. Projektissa mukana olivat Onni Mäkinen, Sonja Sjögren, Anna-Maria Linnamäki, Minttu Porri, Jenna Mäkelä ja Satu Saarinen. Projektin tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta kierrättämisestä. Projekti huipentui peräkonttikirppis- tapahtumaan sekä paneeliin.
– Joulupuu – Porin Nuorkauppakamari organisoi paikallisesti yhdessä valtakunnallisen Joulupuu keräyksen yhdessä sosiaalitoimen kanssa. Projektipäällikkönä Sari Kahri
– Porin Nuorkauppakamari järjestää Porin seudun ekaluokkaisille oman joulujuhlan Porin urheilutalolla. Paikalle järjestetään kuljetukset. Tapahtumassa yleensä vierailee joulupukki sekä lapsille sopiva bändi. Jokainen ekaluokkalainen saa mukaansa joulupussin, jossa on yleensä ollut muun muassa Porin Ässien ottelulippu, karkkia, omena sekä lelu. Tänä vuonna tapahtumaan osallistuu 900 ekaluokkalaista. Projektipäällikkönä Jenna Mäkelä.

 

Rauman Nuorkauppakamari

– Satamakäsikirja – Rauman Sataman kanssa teetettävä kirjaprojekti, jossa RNKK myy sataman infokirjaan mainoksia ja vastaa kirjan painosta. Toinen vuoden isoimmista rahaprojekteista.
– Urastartti – Satakunnan suurimmat uramessut Raumalla – noin 60 näytteilleasettajaa. Messut on järjestetty Kivikylän Areenalla jo 12 kertaa. Messut ylsi vuonna 2019 myyntiennätykseen. Toinen vuoden isoimmista rahaprojekteista.
– 8-tie nelikaistaiseksi -hanke – Somekampanjan moottorina toimivat Rauman ja Porin nuorkauppakamarit. Lounais-Suomen sujuvan, turvallisen ja modernin tieyhteyden puolesta tempaistiin myös kuljettamalla kansanedustajaehdokkaita mopoautoilla kasitietä pitkin Raumalta Poriin.
– Rauma Race & Suomen suurin kesätyöntekijäsauna – Uusi tapahtuma yhdisti seudun työnantajat ja nuoret kesätyöntekijät, vahvisti verkostoja ja esitteli kesätyökaupunkia ennen-näkemättömällä tavalla. Ensin Raumaa kierrettiin rastikierroksen merkeissä ja päivä päättyi yhteiselle illalliselle ja Suomen suurimpaan kesätyöntekijäsaunaan Löylymestariin.
– Vaikuttajakoulu – Satakunnan Vaikuttajakoulun tavoitteena on innostaa satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan, lisätä heidän ymmärrystään päätöksentekojärjestelmistä sekä auttaa heitä verkostoitumaan. Satakunnan vaikuttajakoulu on Satakuntaliiton ja Satakunnan nuorkauppakamareiden yhteistoteutus.
– Saunaralli – RNKK lanseerasi vuonna 2019 uuden Huippupäivän, joka toteutettiin tällä kertaa Saunarallinna. Vuokrasimme saunabussin, joka kuljetti meitä maakunnan upeissa saunoissa, vierailimme Pyynikin panimolla, tarjosimme löylyt myös Tampereella alueakatemiassa kokoustaneille kamarilaisille ja päätimme löylynraikkaan ja unohtumattoman päivän Tullin saunalle.
– Perhe fölis / Satakunnan derby – Kamarin perhetapahtuma järjestettiin tänä vuonna ennätyssuurena, kun päivään osallistui noin 80 henkeä. Pihapelipäivään ja muurikkalettujen äärelle kutsuttiin tällä kertaa myös nuorkauppakamarilaisia Porista, ja samalla miteltiin perinteinen Satakunnan derby.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *