Elinvoimainen Akaa-projekti

Akaan Nuorkauppakamarin koejäsenhankintaan kohdistunut projekti suunniteltiin tapahtumasarjaksi, jotta saatiin luotua mahdollisuuksia päästä kohtaamaan mahdollisimman paljon erilaisia potentiaalisia koejäseniä. Koejäsenhankintaan oli vounna 2019 syytä pistää paukkuja, sillä jäsenmäärä oli tipahtanut vuoden 2018 lopussa ja ikärakennekin näytti huolestuttavalta. Tavoitteeksi asetimme kymmenen uutta koejäsentä, joista viisi hakeutuisi vuoden lopussa varsinaisiksi jäseniksi. 

Järjestimme projektissa kaikkiaan kolme tapahtumaa joiden aikana kerättiin Akaan keskustaajamista roskia yhteensä 380 kiloa, kouluttauduttiin videomarkkinoinnin saloihin ja keilattiin JCI Beirutista saapuneiden yllätysvieraiden kanssa. Tapahtumiin osallistui niin oman kuin muiden kamarien jäseniä ja paljon henkilöitä, jotka eivät vielä olleet kamaritoiminnassa mukana. Yhteistyökumppaneina tapahtumissa oli paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä sekä Akaan kaupunki ja videokoulutuksen kaikki kouluttajat olivat JC-verkostostamme.  

Meidän näkökulmasta projekti oli menestys. Saimme vuoden 2019 aikana 8 loistavaa uutta koejäsentä ja vuoden lopulla hyväksyimme vaalikokouksessa 4 uutta timanttista jäsentä. Siinä missä mitattavat tavoitteet jäivät piirun verran vajaiksi, laadulliset tavoitteet ylittyivät kirkkaasti! 

Annamaija Åhman
Akaan Nuorkauppakamari

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *