Mitä? Missä? Milloin?

URASTARTTI 11.2.2020

Urastartti-messuilta ratkaisuja työvoimatarpeisiin  

Satakunnan suurin rekrytointimessu Urastartti järjestetään tiistaina 11.2.2020 Raumalla Kivikylän Areenalla. Urastartti on vakiinnuttanut asemansa talousalueensa merkittävämpänä rekrytointimessuna, messut järjestetään nyt jo kolmannentoista kerran. 

– Viime keväänä messupaikkoja ennakkovarattiin enemmän kuin kertaakaan aiemmin. Tämä kertoo siitä, että Rauman seudulla yrityksillä on tarvetta tekijöille, ja Urastartissa voi ihan oikeasti hankkia itselleen työpaikan – toteaa projektipäällikkö Maija Männistö. Vetovoimaa messuille tuovat mm. Yara, RMC, TVO, Posiva ja Raumaster, jotka kaikki ovat valtakunnallisestikin merkittäviä ja potentiaalisia työnantajia.  

Urastartti mahdollistaa ”Osaaminen esiin” –messuteeman avulla sekä työntekijöille että työnantajille mahdollisuuden löytää toisensa.  

– Osaaminen esiin -teema pätee niin yrityksiin kuin messuvieraisiinkin. Urastartissa pääsee esittelemään omaa yritystoimintaansa ja avoimia työpaikkoja, mutta myös luomaan kontakteja ja verkostoitumaan alan osaajien kanssa. Paikalla ovat käytännössä kaikki alueemme merkittävimmät työnantajat, joten kaikenikäisillä työntekijöillä on mahdollisuus löytää uusi työpaikka itselleen messujen avulla. Kaikkiaan messuille on tulossa yli 50 näytteilleasettajaa – kaikki messuilla mukana olevat yritykset voit tarkistaa www.urastartti.fi

Urastartti-messut järjestää Rauman Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Rauman Kauppakamarin, Rauman kaupungin ja Sanomalehti Länsi-Suomen kanssa. 

Tervtulo Raumall! 

 

JCI FINLAND FOUNDATION APURAHA HAKU

JCI Finland Foundation avustuksen haku talvella 2020 on auki 29.2.2020 klo 23:59 saakka!
Aluekehityspäällikkö (RDM) Saila Järvinen-Junttila tarjoaa tuen hakemiseen infoa ja sparrausta koulutuksen muodossa 16.1.2020 klo 18-19.
  • Minkälaiseen toimintaan tukea voidaan myöntää?
  • Mitä hakemuksessa on hyvä tuoda esiin?
  • Minkälaisille projekteille tukea on aiemmin myönnetty?
Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen koulutuksessa. Mukana vastaamassa kysymyksiin on myös kansallinen projektit- ja toimintapäällikkö Jani Kuokkanen.
JCI Finland Foundation rahaston tarkoituksena on tukea Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistyksiä (kamareita), joille voidaan perustellun hakemuksen perusteella myöntää rahastosta taloudellista avustusta ennalta määriteltävään tarkoitukseen, joka on linjassaan SNKK:n strategisten painopistealueiden kanssa. Tukea voidaan myöntää kamaritoimintaa vauhdittaviin sekä kehittäviin tapahtumiin ja projekteihin. Ensisijaisia tuen saajia ovat juuri perustetut uudet kamarit sekä pienet alle 25:n jäsenen kamarit.
Koulutus on avoin kaikille kamarilaisille.
Tervetuloa mukaan!
Alue C:n puolesta
Saila Järvinen-Junttila
Aluekehityspäällikkö (RDM) 2020