C-alueen kouluttajat

Jani Wahlman

Porin Nuorkauppakamari / wahlman.jani(at)gmail.com

Viralliset koulutukset

Effective Communication: Building a Foundation
JCI Impact

Omat koulutukset

Vie ja tee asiantuntijaprofiilisi someen
Henkilöbrändäyksen ABC
Työnantajamielikuva kulttuurin kautta kiiltäväksi
* Markkinoinnin ja viestinnän koulutuksia myös tilaajan tarpeen mukaan – kysy*

Kouluttajakuvaus:

Jani on markkinoinnin ja viestinnän sopissa keitetty ammat-tilainen. Hän kouluttaa aika ajoin digitaalista markkinointia yliopistolla sekä sparraa eri kokoisia ja näköisiä organisaatioita markkinoinnin ja viestinnän saralla.

Koulutukseltaan Jani on markkinointiekonomi (KTM) ja FM (digitaalinen markkinointi). Kouluttajana Jani on osallistava, faktaperusteinen sekä asiakkaan ja osallistujat huomioiva. Liiketoimintaosaaminen ja alan koulutus tuovat koulutuksiin tuloshakuisen näkökulman. Päivätyönä Jani toimii hallintopäällikkönä liiketoiminnan tekemisen ja kehittämisen ytimessä. Kamarimaailmassa on tullut koluttua lähes kaikki viestinnän tehtävät paikallistasolta kansalliselle tasolle.

Koulutuksista lisää voit lukea täältä   https://janiwahlman.com/koulutukset-ja-konsultointi/

Janin saamia koulutuspalautteita:

”Jani piti meille erittäin mielenkiintoisen viestintäkoulutuksen asiantuntijaorganisaation näkökulmasta. Osallistujat olivat erityisen iloisia kouluttajan osallistavasta ja mukaansatempaavasta otteesta. Saimme koulutuksesta hyvän pohjan, josta lähteä kehittämään koko organisaation laajuista viestintäkäytäntöä. ”
 

”Jani osasi kiteyttää laajan kokonaisuuden tiiviiseen ja mielenkiintoiseen pakettiin. Parasta oli, että koulutus oli räätälöity nimenomaan meidän tarpeisiimme ja toiveita ajatellen. Yhteistyö Janin kanssa oli helppoa ja mutkatonta ja voimme vilpittömästi suositella hänen asiantuntevaa ja mukaansa tempaavaa koulutusta kaikille! ”

 

Juha Herrainsilta

Tammerkosken Nuorkauppakamari +358405498168 / juha.herrainsilta(at)jci.fi

Viralliset koulutukset

Vakuuta ja vaikuta
JCI Impact
JCI Achieve
JCI Networking

Effective Leadership
Effective Communication: Building a Foundation
Project Management
Effective Communication: Mastering Management

Omat koulutukset

Palautetaitojen valmennus
Näin onnistut puhelinmyynnissä

Kouluttajakuvaus:
Juha Herrainsilta on valmentavan johtamisen ammattilainen. Hänellä on monipuolinen kokemus myynnin johtamisesta, muutosjohtamisesta ja erilaisten ihmisten valmentamisesta. Juhan vahvuus kouluttajana on se, että hän pystyy tuomaan koulutuksiin monipuolisesti kokemuksiaan sekä työelämästä että nuorkauppa-kamariharrastuksesta. Juhalla on koulutusoikeudet kuuteen viralliseen JCI- tai SNKK-koulutukseen ja lisäksi hän pitää mielellään omia koulutuksiaan, palautetaitojen valmennusta ja puhelinmyynnin koulutusta. Osoituksena aktiivisesta ja laadukkaasta kouluttamisestaan Juhalle on myönnetty JCI Europe Certified Trainer -koulutussertifikaatti.

 

Juhan saamia koulutuspalautteita kahdeksasta hänen pitä-mästään koulutuksesta vuonna 2018:

”Koulutuksen anti oli helposti hyödynnettävissä työhön ja muuhun elämään”

”Parasta oli konkreettiset esimerkit ja niistä keskustelu. Dialogi yleisön kanssa toimi hyvin”

”Juha on kannustava ja sydämellinen ihminen. Valmennus-tilanteessa hän on vahvasti läsnä”