Kilpailut

TUOTTAVA IDEA

Tuottava Idea -projekti etenee

Tuottava idea kilpailuun on tullut mukavasti hakemuksia, mutta edelleen ideoita etsitään lisää. Kilpailu on käynnissä aina maaliskuun loppuun saakka (31.3.2019), jonka jälkeen aluepalkintoraati kokoontuu arvioimaan hakemukset.

Kamarin vastuuhenkilö koordinoi oman kamarinsa osalta yritysvarauksia, valjastaa jäseniä ehdottamaan yrityksiä ja on tarvittaessa tukena yrityksien hakemusten tekemisessä. Hakemukseen voi tutustua www.tuottavaidea.fi sivustolla.

Käykää myös lukemassa, miten Akaan Nuorkauppakamari ja Suupohjan Nuorkauppakamari näkyivät Tuottavan Idean tiimoilta paikallisessa mediassa: – Akaan Seutu 14.2.2019, https://akaanseutu.fi/2019/02/14/akaassa-etsitaan-tuottava-idea-innovaatioita/

– Suupohjan Seutu 21.2.2019, www.suupohjanseutu.fi

 

Otahan yhteyttä, kun mitä tahansa kysyttävää tulee mieleen,
Heidi Alitalo heidi.alitalo@jci.fi

 

Tuottava Idea -kilpailu järjestetään 1.2.-31.3.2019!

Suomen Nuorkauppakamarit järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea -kilpailun 1.2.-31.3.2019. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Sarjoja on kolme: 1. yrityssarja, joka on kaikille avoin, 2. yhteiskunta sarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle ja 3. Start-Up sarja, joka on suunnattu nimensä mukaisesti Start-Up genrelle. Start-Up sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Jokaisesta kamarista pyritään löytämään tammikuun aikana oma yhteyshenkilö, jolle voi ehdottaa jotakin yritystä tai yhteisöä kilpailuun. Yhteyshenkilö tarkistaa aluekilpailupäälliköltä, onko kukaan kiinnittänyt ko. yritystä ja mikäli ei ole, niin se varataan tiedustelun tehneelle kamarille. Varauksen jälkeen ilmiantaja ja kilpailuun osallistuva yritys/ yhteisö tekevät yhteistyössä hakemuksen (tuottavaidea.fi -sivustolla) ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 31.3.2019 mennessä. Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat. Alueellinen voittaja selviää toukokuun alussa pidettävässä palkintojenjako -tilaisuudessa. Aluevoittaja jatkaa kisaa kansallisella tasolla muiden aluevoittajien kanssa.

Ehdotusten määrää ei ole rajattu, joten yrityksiä kannattaa nyt laajasti katsoa Tuottava Idea -kilpailu silmällä pitäen. Jokaisella paikkakunnalla on uusia innovatiisia ratkaisuja, joita yritykset/yhteisöt ovat ottaneet käyttöön. Projekti on helppo toteuttaa ja sitä kautta voi saada hyviä kontaktointeja esimerkiksi tulevia yhteistyökumppanuuksia ajatellen alueen yrittäjiin. Ideoita haetaan ensisijaisesti C alueelta, mutta jos tiedät jonkun yrityksen/yhteisön C:n ulkopuolelta, niin ilmoita aluekilpailupäällikölle niistäkin. Aluekilpailupäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja ilmiannot viedään eteenpäin.

Kilpailun palkinnot tullaan julkaisemaan tuottavaidea.fi -sivustolla lähiaikoina, tarkkaile siis sivustoja. Seuraa myös kilpailun Facebook-sivuja.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kamarisi yhteyshenkilönä kilpailussa, sinulla on mielessä sopivia yrityksiä/ yhteisöjä osallistumaan kilpailuun tai jos yrityksesi on kiinnostunut toimimaan kilpailun yhteistyökumppanina, olethan yhteydessä aluekilpailupäällikköön (Heidi Alitalo, heidi.alitalo@jci.fi, 040-7170251).

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saavat ansaitsemansa huomion!

 

VUODEN NUORI MENESTYJÄ

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailu nostaa esiin 18–40-vuotiaita henkilöitä, jotka iästään huolimatta ovat saavuttaneet jotakin ainutlaatuista.

VUODEN NUORI JOHTAJA

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu esittelee taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

PÄIVÄ JOHTAJANA

Päivä johtajana -tempauksissa johtajat ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää.