Kansalliset kilpailut

Kiitos aktiivisesta toiminnasta Vuoden Nuori Johtaja-kilpailun ja Päivä Johtaja-tempauksen osalta!

Vuosi lähenee loppuaan ja haluan Vuoden Nuori Johtaja -tiimin puolesta kiittää teitä aktiiviset Ceeläiset ilmiannoista, aktiivisuudesta ja hienoista VNJ-toteutuksista syksyn mittaan! Lisäksi alueellamme tehtiin upeita ja innovatiivisiä Päivä Johtajana -tempauksia, joilla saatiin näkyvyyttä eri medioissa. Hyvä te!

Vuoden Nuori Johtaja -finaali pidettiin Helsingissä 26.11. ja vuoden 2019 Nuoreksi Johtajaksi valittiin Sari Nevanlinna Helsingin Satama Oy:stä. Ilmiantoja tuli huikea määrä ja finaalijoukkio oli todella kovatasoinen.

 

Kiitos teille kaikille tästä vuodesta, ihanaa ja tunnelmallista joulua toivottaen,

Eija Pakkanen
Vuoden Nuori Johtaja aluekilpailupäällikkö

 

Ps. Lue lisää Vuoden Nuori Johtaja-kilpailun voittajasta täältä! 


PÄIVÄ JOHTAJANA –TEMPAUS!

Päivä Johtajana-tempaukseen ehtii vielä mukaan! Tempauksien teemaviikkoa vietetään vuonna tänä vuonna viikolla 44 eli 28.10.-1.11.2019.

Tempauksessa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 17-20 -vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.

Tempauksen tavoitteena on:
· Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
· Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
· Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
· Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
· Innostaa nuoria yritteliäisyyteen

Innostukaa ja olkaa yhteydessä alueen kilpailupäällikkö Eija Pakkaseen!

Yhteystiedot: eija.pakkanen@jci.fi, 050 544 2769
Sosiaalinen media: https://www.facebook.com/PaivaJohtajana/

 


VUODEN NUORI JOHTAJA –KILPAILU HYVÄSSÄ VAUHDISSA!
Vielä ehdit tuoda tiedoksi taitavia korkeintaan 40-vuotiaita nuoria johtajia!

Kuka tahansa voi ehdottaa ketä tahansa nuorta johtajaa kilpailuun ehdotusaikana 1.8.-30.9.2019. Ehdotuksen tekeminen on helppoa ja voitokkaimmille nuorille johtajille on luvassa hienoja palkintoja!

Muistakaa, että paras kamaritoteutus palkitaan Vuoden Nuori Johtaja-kilpailussa ja Päivä Johtajana -tempauksessa! Kilpailun tuominen esille oman kamarisi somessa tuo myös hienoa näkyvyyttä kamarille.

Lisätietoja kilpailusta ja ehdotukset Vuoden Nuoreksi Johtajaksi: www.nuorijohtaja.fi

Kilpailuun liittyvissä asioissa sinua auttaa Alue C:n aluekilpailupäällikkö Eija Pakkanen sekä oman kamarisi kilpailua toteuttava taho. Eija auttaa myös Päivä Johtajana- tempauksen toteutuksessa!

Yhteystiedot: eija.pakkanen(at)jci.fi, 050 544 2769
Sosiaalinen media: www.facebook.com/nuorijohtaja, www.instagram.com/nuorijohtaja

 

TOYP SUOMI-KILPAILUN LOPPUHUIPENNUS 4.10.!

TOYP Suomi-kilpailun tuomarointi on käynnissä. Nyt alkaa olla jännät paikat, kun odotamme kilpailun valovoimaisten ehdokkaiden valintoja!

Tässä kohtaa kannattaa laittaa kalenteriin merkintä 4.10.2019- kyseisenä perjantaina pääsemme palkitsemaan TOYP Suomi-kilpailun ehdokkaat Tampereella. Lähiaikoina tulossa lisää tietoa FB-tapahtuman ja ilmoittautumislinkin kautta. Tervetuloa juhlistamaan voittajia sekä kansallista debattia!

Saija Salento
Kilpailupäällikkö TOYP Suomi
040- 51 696 28
saija.salento@jci.fi

 


VUODEN NUORI JOHTAJA KILPAILU 1.8.-30.9.2019!

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia, korkeintaan 40-vuotiaita nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Vuonna 2019 valittava henkilö on esimerkki tulevaisuuden työelämätaitojen sekä eettisyyden soveltamisesta johtajuudessaan. Kuka tahansa voi ehdottaa ketä tahansa nuorta johtajaa kilpailuun ehdotusaikana 1.8.-30.9.2019.

Lisätietoja kilpailusta ja ehdotukset Vuoden Nuoreksi Johtajaksi:
www.nuorijohtaja.fi

www.facebook.com/nuorijohtaja, www.instagram.com/nuorijohtaja

Kilpailuun liittyvissä asioissa sinua auttaa Alue C:n aluekilpailupäällikkö Eija Pakkanen sekä oman kamarisi kilpailua toteuttava taho. Eija auttaa myös Päivä Johtajana -tempauksen toteutuksessa!

Eijan esittely: 
”Hei kaikki! Olen Eija Pakkanen Suupohjan Nuorkauppakamarista. Olen kolmatta vuotta nuorkauppakamarin jäsenenä, tähän mennessä olen toiminut kamarissani valmistautuvana puheenjohtajana ja viime vuonna puheenjohtajana. Siviilissä toimin markkinointijohtajana Junet Oy:ssä. Junetilla teemme kokonaisvaltaisia sisustus- ja kalusteratkaisuja palvelukodeille sekä terveydenhuoltoon.

Aluekilpailupäällikkönä pääsee tutustumaan paremmin Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisiin kilpailuihin sekä osallistumaan aluejohtoryhmän toimintaan. Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa nostetaan esiin esimerkillistä johtajuutta ja ehdokkaiden johtajapolut ovat keskenään erilaisia. Tutustuminen upeisiin nuoriin johtajaehdokkaisiin sekä Päivä Johtajana -tempaus olivat seikat, joiden perusteella ehdottomasti halusin mukaan C-alueen kilpailupäällikkönä Vuoden Nuori Johtaja -kansalliseen tiimiin.”
Yhteystiedot: eija.pakkanen@jci.fi, 050 544 2769


TOYP Suomi-kilpailu on päättynyt- Vuoden Nuori Johtaja alkaa 1.8.2019!

Kiitos TOYP Suomi-kilpailun hienoista ilmiannoista! 1.6.–20.6.2019 aikana on käynnissä ilmiannettujen henkilöiden kontaktointi ja lisätietojen keruu. 20.7.2019 Etelä-, Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomen alueiden ehdokkaat julkaistaan ja Suomen parhaat ovat selvillä kansallisessa finaalissa 4.10.2019.

Kolmas kansallisista kilpailuista eli Vuoden Nuori Johtaja-kilpailu alkaa elokuussa. Ehdokas voi olla kuka tahansa alle 40-vuotias johtaja, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti. Kilpailuaika on 1.8.-30.9.2019. Syksyn aikana toteutetaan myös Päivä Johtajana-tempaus. Alueella C sinua kilpailun toteutuksessa auttaa aluekilpailupäällikkö Eija Pakkanen eija.pakkanen@jci.fi, 050 544 2769.

Ota rohkeasti Eijaan yhteyttä!

www.nuorijohtaja.fi

https://www.facebook.com/nuorijohtaja/


TOYP Suomi-kilpailu on alkanut!

 TOYP Suomi-kilpailu käynnissä, tässä kilpailutiimin terveiset videon muodossa!

Näin se kevät alkaa saapua jälleen, kuten TOYP Suomi-kilpailu (ent. Vuoden Nuori Menestyjä). TOYP Suomi -kilpailun tavoitteena on löytää henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Tai henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita ihmisiä.

TOYP Suomi -kilpailun on kokenut moninaisen uudistuksen. Vuoden Nuori Menestyjä muuntui originaali nimekseen, Ten Outstanding Young Persons eli TOYP. Kilpailu uudistui myös merkittävästi tuomaroinnin ja palkitsemisen osalta. Arvovaltainen alueraati valitsee jokaisesta kategoriasta voittajan, joka etenee kansalliseen tuomaristoon, joka koostuu arvovaltiaista kumppaneista ja itsestäni. Tällä tavoin haluamme varmistaa väärinkäytösten poistuminen äänestyksissä mitä on ollut viime vuosina. Haluamme varmistaa parhaat mahdolliset edelläkävijät arvovaltaisen tuomariston kanssa jatkamaan menestyksen polkua kansainväliseen kisaan. Tänä vuonna myös uudistamme palkitsemista, kolmen voittajan sijaan palkitsemme jokaisesta kategoriasta Suomen parhaimmat edelläkävijät.

Haluan viedä meidän mahtavaa potentiaalia näkyväksi kansainväliselle areenalle. Tämä vuosi on paras mahdollinen vuosi tuoda esiin sinua inspiroinut suomalainen TOYP Suomi-kilpailuun. Nyt on aika loistaa sitä kuuluisaa suomalaista osaamista! Ilmianna ehdokkaasi www.toypsuomi.fi sivujen kautta. Kilpailuaika on 1.4.- 31.5.2019

Tulette myös näkemään viestinnässä meidän upean kilpailun kansallisten ja alueellisten voittajien videotervehdyksiä. He kertovat omista kasvutarinoistaan ja kilpailuun osallistumisesta- Stay Tuned!

Eikä tässä vielä kaikki! Yhdessä kansallisten kilpailupäälliköiden kanssa olemme tehneet vahvaa yhteistyötä kaikkien kilpailujen edistämiseksi ja kehitystyö jatkuu edelleen. Meitä, Tuottavan Idean kilpailupäällikkö Paula Pihlajamaata sekä Vuoden Nuori Johtaja kilpailupäällikkö Susanna Issakaista kannattaa tulla moikkaamaan Kansallisessa Vuosikokouksessa #NoFilter tradeshow alueen Success Stories-ständille. Tule kertomaan meille oma unelmasi, koska menestystä edeltää aina unelma. Muistetaan siis unelmoida Isosti!

Saija Salento
Kilpailupäällikkö TOYP Suomi

National Project Leader
Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2019
Puh. +358 40 51 696 28
saija.salento@jci.fi www.toypsuomi.fi

TOYP Suomi-kilpailun aluepäällikkönä toimii Heikki Viitanen. Ota rohkeasti Heikkiin yhteyttä!
Puh. +358 44 09 989 96
heikki.viitanen@jci.fi


TUOTTAVA IDEA

Tuottava Idea -kilpailun C-alueen voittajat


Tuottava Idea -kilpailun C-alueen aluevoittajat palkittiin Tampereen Sijoitusmessuilla 9.5.2019:

– Yrityssarjan voitti Nokian Renkaat Oyj ideallaan SnapSkan
– Startup-sarjan voitti Applicado Oy ideallaan Layette, suomalaisesta neuvolatiedosta uusi vientituote
– Lisäksi kunniamaininnan sai Grundium Oy ideallaan Kevytskanneri nopeuttamaan patologien työtä

Onnittelut kaikille voittajille ja kunniamaininnan saaneille!

 

Tuottava Idea -projekti etenee

Tuottava idea kilpailuun on tullut mukavasti hakemuksia, mutta edelleen ideoita etsitään lisää. Kilpailu on käynnissä aina maaliskuun loppuun saakka (31.3.2019), jonka jälkeen aluepalkintoraati kokoontuu arvioimaan hakemukset.

Kamarin vastuuhenkilö koordinoi oman kamarinsa osalta yritysvarauksia, valjastaa jäseniä ehdottamaan yrityksiä ja on tarvittaessa tukena yrityksien hakemusten tekemisessä. Hakemukseen voi tutustua www.tuottavaidea.fi sivustolla.

Käykää myös lukemassa, miten Akaan Nuorkauppakamari ja Suupohjan Nuorkauppakamari näkyivät Tuottavan Idean tiimoilta paikallisessa mediassa: – Akaan Seutu 14.2.2019, https://akaanseutu.fi/2019/02/14/akaassa-etsitaan-tuottava-idea-innovaatioita/

– Suupohjan Seutu 21.2.2019, www.suupohjanseutu.fi

 

Tuottava Idea -kilpailu järjestetään 1.2.-31.3.2019!

Suomen Nuorkauppakamarit järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea -kilpailun 1.2.-31.3.2019. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Sarjoja on kolme: 1. yrityssarja, joka on kaikille avoin, 2. yhteiskunta sarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle ja 3. Start-Up sarja, joka on suunnattu nimensä mukaisesti Start-Up genrelle. Start-Up sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Jokaisesta kamarista pyritään löytämään tammikuun aikana oma yhteyshenkilö, jolle voi ehdottaa jotakin yritystä tai yhteisöä kilpailuun. Yhteyshenkilö tarkistaa aluekilpailupäälliköltä, onko kukaan kiinnittänyt ko. yritystä ja mikäli ei ole, niin se varataan tiedustelun tehneelle kamarille. Varauksen jälkeen ilmiantaja ja kilpailuun osallistuva yritys/ yhteisö tekevät yhteistyössä hakemuksen (tuottavaidea.fi -sivustolla) ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 31.3.2019 mennessä. Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat. Alueellinen voittaja selviää toukokuun alussa pidettävässä palkintojenjako -tilaisuudessa. Aluevoittaja jatkaa kisaa kansallisella tasolla muiden aluevoittajien kanssa.

Ehdotusten määrää ei ole rajattu, joten yrityksiä kannattaa nyt laajasti katsoa Tuottava Idea -kilpailu silmällä pitäen. Jokaisella paikkakunnalla on uusia innovatiisia ratkaisuja, joita yritykset/yhteisöt ovat ottaneet käyttöön. Projekti on helppo toteuttaa ja sitä kautta voi saada hyviä kontaktointeja esimerkiksi tulevia yhteistyökumppanuuksia ajatellen alueen yrittäjiin. Ideoita haetaan ensisijaisesti C alueelta, mutta jos tiedät jonkun yrityksen/yhteisön C:n ulkopuolelta, niin ilmoita aluekilpailupäällikölle niistäkin. Aluekilpailupäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja ilmiannot viedään eteenpäin.

Kilpailun palkinnot tullaan julkaisemaan tuottavaidea.fi -sivustolla lähiaikoina, tarkkaile siis sivustoja. Seuraa myös kilpailun Facebook-sivuja.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kamarisi yhteyshenkilönä kilpailussa, sinulla on mielessä sopivia yrityksiä/ yhteisöjä osallistumaan kilpailuun tai jos yrityksesi on kiinnostunut toimimaan kilpailun yhteistyökumppanina, olethan yhteydessä aluekilpailupäällikköön (Heidi Alitalo, heidi.alitalo@jci.fi, 040-7170251).

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saavat ansaitsemansa huomion!

 

VUODEN NUORI JOHTAJA

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu esittelee taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

PÄIVÄ JOHTAJANA

Päivä johtajana -tempauksissa johtajat ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää.