Kansalliset kilpailut

VOITTO KOTIIN CEELLÄ – PALKINTOJEN HAKUAIKA ALKAA 1.2.2020, OLETKO VALMIS?

C-alueelle pidetään oma kyselytunti perjantaina 7.2.2020 klo 18 alkaen, jolloin on mahdollista kysyä palkintojen hakuun liittyvistä seikoista kansalliselta palkintopäälliköltä ja mukana ovat myös aluepalkintopäälliköt. Voit laittaa kysymyksiä jo ennakkoon sähköpostiosoitteeseen satu.tausta@jci.fi.
C-alueen palkintohakulomakkeet ovat avoinna Lyytissä 1.2.-22.2.2020 klo 20.20.
Palkintomentorointia hakemusten laadintaan voit kysyä aluepalkintopäälliköltä, joka ohjaa kyselyt eteenpäin mentoreille. Huomaathan, että viimeisellä viikolla ja viimeisenä iltana ennen määräpäivää mentoreilla on rajallinen määrä aikaa auttaa, joten nopeus on tässä valttia!
Palkintotoimintaan liittyvissä kysymyksissä auttaa aluepalkintopäällikkö Satu Tausta, satu.tausta@jci.fi tai 040-5355125

________

TUOTTAVA IDEA -KILPAILU JÄRJESTETÄÄN 1.3.-30.4.2020!

Suomen Nuorkauppakamarit järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea -kilpailun 1.3.-30.4.2020. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä.

Sarjoja on kolme:

1. yrityssarja, joka on kaikille avoin

2. yhteiskunta sarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle

3. Start-Up sarja, joka on suunnattu nimensä mukaisesti Start-Up genrelle. Start-Up sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Jokaisesta kamarista pyritään löytämään tammikuun aikana oma yhteyshenkilö, joka koordinoi kilpailun toteuttamista kamarin alueella ja jolle voi ehdottaa jotakin yritystä tai yhteisöä kilpailuun. Yhteyshenkilö tarkistaa aluekilpailupäälliköltä, onko kukaan kiinnittänyt ko. yritystä ja mikäli ei ole, niin se varataan tiedustelun tehneelle kamarille. Varauksen jälkeen ilmiantaja ja kilpailuun osallistuva yritys/yhteisö tekevät yhteistyössä hakemuksen (tuottavaidea.fi -sivustolla) ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 30.4.2020 mennessä. Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat. Alueellinen voittaja julkistetaan toukokuussa pidettävässä palkintojenjakotilaisuudessa. Aluevoittaja jatkaa kisaa kansallisella tasolla muiden aluevoittajien kanssa.

Ehdotusten määrää ei ole rajattu, joten yrityksiä kannattaa nyt laajasti katsoa Tuottava Idea -kilpailu silmällä pitäen. Jokaisella paikkakunnalla on uusia innovatiivisia ratkaisuja, joita yritykset/yhteisöt ovat ottaneet käyttöön. Projekti on helppo toteuttaa ja sitä kautta voi saada hyviä kontakteja alueen yrityksiin esimerkiksi tulevia yhteistyökumppanuuksia ajatellen. Ideoita haetaan ensisijaisesti C alueelta, mutta jos tiedät jonkun yrityksen/yhteisön C:n ulkopuolelta, niin ilmoita aluekilpailupäällikölle niistäkin. Aluekilpailupäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja ilmiannot viedään eteenpäin.

 

Tänä vuonna on luvassa palkintoja myös kilpailuhakemuksia laatineille tahoille, joista lisätietoa on tulossa myöhemmin.

Kilpailun palkinnot tullaan julkaisemaan tuottavaidea.fi -sivustolla lähiaikoina, tarkkaile siis sivustoja. Seuraa myös kilpailun Facebook-sivuja.

Mikäli sinulla on mielessä sopivia yrityksiä/yhteisöjä osallistumaan kilpailuun, kysymyksiä kilpailuun liittyen, tai jos yrityksesi on kiinnostunut toimimaan kilpailun yhteistyökumppanina, olethan yhteydessä aluekilpailupäällikköön (Anssi Murtonen, anssi.murtonen@jci.fi, 040-484 2642).

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saavat ansaitsemansa huomion!

-Anssi