Koulutukset

Tässä listattuna vuoden 2020 koulutuksia. Lisätietoa koulutuksista Aluekoulutuspäälliköltä eero.kallio@jci.fi

SNKK:n vuoden 2020 Strategia! -koulutus
järjestetetään 8.-10.5.2020 Ypäjän Hevosopistolla, Kanta-Hämeessä. Koulutusviikonlopun järjestelyistä vastaa Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja viikonlopun teemana on miljööseensä sopivasti ”Yli esteiden!”.
Strategia! -koulutuksen Facebook-tapahtumasivu ja nettisivu ovat avoinna ja myös koulutukseen rekisteröinti on avattu Lyytin kautta. Early Bird -hinta (185 €, sis. rekisteröinti, majoitus ja ruokailut) on voimassa 31.3.2020 saakka. Rekisteröityä voi huhtikuun loppuun asti.
Lisätietoja:

Strategia! -koulutus on tarkoitettu nuorkauppakamarareiden hallitusten jäsenille sekä tulevaisuudessa hallitusvirkaan haluaville nuorkauppakamarilaisille. SNKK:n virallisen koulutuksen tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä.

Koulutuksessa paneudutaan strategisen suunnittelun tärkeyteen, sen eri vaiheisiin sekä työkaluun, jolla strategiaprosessi viedään läpi erilaisilla ryhmätyöskentelymetodeilla. Koulutuksen jälkeen osallistujat ovat tutustuneet strategiseen ajatteluun ja strategiatyökaluun. Lisäksi he osaavat hyödyntää oppimaansa niin tulevissa hallitusviroissaan kuin työelämässäänkin. Strategia!-koulutus on yksi keino antaa lisäpotkua omalle työuralle ja kehittää omia johtamistaitoja.

Perinteisesti kamarit ovat valinneet 1-­2 osallistujaa Strategia!­ -koulutukseen. Nyt kannattaa siis välittää viestiä eteenpäin omalle jäsenistölle mahdollisuudesta osallistua koulutukseen! Mikäli kamarin paikat ovat täynnä, koulutukseen voi ilmoittautua myös oma-aloitteisesti, sillä kaikille halukkaille pyritään saamaan paikka! 

Tarkempi ohjelma ja aikataulu tarkentuu myöhemmin. 

Hinnoittelu: 
Kokouspaketteihin sisältyy rekisteröinti, majoitus ja ruokailut. 
Kokouspaketti Early Bird 185 € (31.3.2020 saakka) 
Kokouspaketti 195 € (30.4.2020 saakka) 
Peruutusehdot: 
Kuluton peruutus 31.3.2020 asti. Peruutus 1.4-30.4.2020, veloitamme 50% osallistujan kokonaiskustannuksista. Peruutus 1.5.2020 tai tämän jälkeen, veloitamme 100% osallistujan kokonaiskustannuksista. Kaikista varauksiin liittyvistä muutoksista tai peruutuksista veloitamme 8,00€ toimistomaksun.
Yhteydenotot: 
Projektipäällikkö Mikko Vehviläinen 
mikko.vehvilainen@jci.fi
040 648 7395 
Allergikoille huomioksi: Tapahtuma järjestetään Hevosopistolla.
_______________________________________________________________________________
HAKU JCI EUROPEAN ACADEMYYN 2020 ON NYT AUKI!
Valmistautuva puheenjohtaja tai puheenjohtajaksi 2021 hakeutuva!
 
JCI European Academy (EA) järjestetään Kungälvissä, Ruotsissa, lähellä Göteborgia 14.-18.8.2020. ​
European Academy on viiden päivän toiminnallinen koulutus johtamisesta tuleville eurooppalaisille nuorkauppakamarin puheenjohtajille. Koulutus tarjoaa tiivistä yhteistyötä eurooppalaisten nuorkauppakamarien ja valmistautuvien puheenjohtajien välillä, uusia yhteisiä projekteja ja osaamisen kehittämistä. ​
Akatemia tarjoaa osallistujille ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan ja saada konkreettisia välineitä puheenjohtajavuoteen. Akatemiassa saat myös osaamista paikallisen nuorkauppakamarin kehittämiseen. ​
Rekisteröintimaksu sisältää koulutuksen lisäksi Insights-profiilin ja majoituksen ohjelman mukaisine ruokailuineen. Matkakuluista ja -järjestelyistä osallistujat vastaavat itse.
SNKK:lla on European Academyssa viisi paikkaa ja SNKK tukee enintään viittä osallistujaa 400 € / hlö. ​
SNKK valitsee osallistujat vain EA:n verkkosivujen http://www.jcisweden.se/jciea/application kautta määräaikaan mennessä jätettyjen hakemusten perusteella​
SNKK:n paikkojen viimeinen hakupäivä on 31.3.2020 ​
Päätöksestä tiedotetaan kaikkia hakijoita huhtikuussa.
Valinnoissaan SNKK painottaa seuraavia kriteerejä: ​
* hakijalta edellytetään hakeutumista paikallisen nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi tulevana vuonna. ​
* hakija on ollut nuorkauppakamarin jäsen vähintään 2 vuotta hakuajan päättymiseen mennessä. ​
* hakija on halukas olemaan nuorkauppakamarin jäsenenä vähintään 3 seuraavan vuoden ajan. ​
* hakija on suorittanut JCI Achieve- ja JCI Impact- koulutukset. ​
* hakija ilmaisee selkeästi motivaatiota nousujohteiseen JC-uraan. ​
* hakija viestii sujuvasti englanninkielellä. ​
Kaikkien hakukriteerien ei ole pakko täyttyä, vaan kaikki määräaikaan saapuneet hakemukset tullaan arvioimaan. Mahdollisista lisäpaikoista (max. 3 kpl) tiedotamme kesä-heinäkuussa. Kaikki määräaikaan (31.3.2020 mennessä) saapuneet hakemukset ovat mukana myös lisäpaikkojen jaossa.
Rekisteröintimaksut ja lisätietoja EA:sta löydät sivuilta http://www.jcisweden.se/jciea/
Muistathan: Haku tapahtuu EA:n verkkosivuilta löytyvällä hakemuksella: http://www.jcisweden.se/jciea/ Seuraa EA:n viestintää myös Facebookissa https://www.facebook.com/JCIEuropeanAcademy/
Tämä on huipputasokas koulutus – tsemppiä hakuun!
Lisätiedot:
Kehitysjohtaja (koulutus) 2020
Juha Herrainsilta
juha.herrainsilta@jci.fi
Puh. 040 549 8168
_______________________________________________________________________________