Räätälistudio BQ

Pikkujouluihin uutta päällepantavaa? Odottaako hallitusvirka ja edustaminen ensi vuonna?

Alue C:n yhteistyökumppani Räätälistudio BQ tarjoaa:
MITTATILAUSSMOKKI JA -PAITA 699€
Tarjous voimassa 15.10.-15.11.2019 Tampereen liikkeessä

Loppuvuoden ajan kaikki mittatilausvaatteet -10%. Mainitse oston yhteydessä JCI-tarjous.

 

Räätälistudio BQ tekee vaatteet miehen mittaisena!

Räätälistudio BQ on konsepti, missä mittatilausvaatteiden hinta-laatusuhde kohtaa. Kaikki vaatteet tehdään alusta lähtien asiakkaan mittojen mukaan. Valmistus tapahtuu yhteistyövaattureilla käsityönä Thaimaassa. Suosituimmat kankaat tuodaan Italiasta.

Tärkeimmät tuotteemme ovat miesten puvut ja kauluspaidat. Smokkeja menee niin nuorkauppakamarilaisille kuin monille esiintyjille ja tyylitaitureillekin. Valikoimissamme on myös päällystakkeja. Kenkävalikoima ei ole runsas, mutta hyllystä löytyy pari loistomallia portugalilaisia käsintehtyjä nahkakenkiä.

Räätälistudio BQ:n liikkeet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Valmistamme vuodessa noin 1000 pukua, joten rutiiniakin tekemiseen löytyy. Haluamme kuitenkin aina palvella asiakasta yksilönä ja toteuttaa hänen tyyliään niin väreissä kuin yksityiskohdissakin. Slimmit puvut ovat edelleen suosituimpia, mutta toki klassisempaakin pukumallia valmistetaan.

Kuva: Lotta Polviander photography

Sanna-Leena Linna (Akaan Nuorkauppakamari) vetää Tampereen liikettä ja vastaa osakkaana niin yrityksen markkinoinnista kuin kehityksestäkin yhtiökump-paniensa kanssa. Hän kertoo mielellään Räätäli-studion tuotteista lisää. Ja varo vaan, kun Sanna-Leena innostuu gaalaillan hämärässä puhumaan pukeutumisesta, niin loppua ei näy! Suit Up!

TARJOUS c-alueen jäsenille, koejäsenille, senaattoreille, kunniajäsenille ja JCI Finland Foundation -jäsenille (jäsenyys tarkistetaan M-Filesista): -10 % ALENNUS KAIKISTA MITTATILAUSVAATTEISTA TAMPEREEN LIIKKEESTÄ VUONNA 2019. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Esimerkkihintoja:
Mittatilauspuku norm. 649€, jäsenille 584€
Mittatilauspaita norm. 95€, jäsenille 85,50€

 

Yhteystiedot:

Sanna-Leena Linna, Partner
sanna-leena.linna@raatalistudio.fi

Tampereen liike, p. 044 987 3904
Hämeenpuisto 31, Tampere
www.raatalistudio.fi