Räätälistudio BQ

Räätälistudio BQ tekee vaatteet miehen mittaisena!

Räätälistudio BQ on konsepti, missä mittatilausvaatteiden hinta-laatusuhde kohtaa. Kaikki vaatteet tehdään alusta lähtien asiakkaan mittojen mukaan.

Tärkeimmät tuotteemme ovat miesten puvut ja kauluspaidat. Smokkeja menee niin nuorkauppakamarilaisille

Kuva: Lotta Polviander photography

kuin monille esiintyjille ja tyylitaitureillekin. Valikoimissamme on myös päällystakkeja. Kankaista löytyy niin juhlapukuihin soveltuvia tiiviitä ja kevyitä villakankaita kuin tweed-, flanelli- ja pellavavalikoimaakin. Myös paitoihin löytyy satoja erilaisia kuoseja ja värejä.

Räätälistudio BQ:n liikkeet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Valmistamme vuodessa noin 1000 pukua, joten rutiiniakin tekemiseen löytyy. Haluamme kuitenkin aina palvella asiakasta yksilönä ja toteuttaa hänen tyyliään niin väreissä kuin yksityiskohdissakin.

Sanna-Leena Linna (Akaan Nuorkauppakamari) toimii yrityksen toimitusjohtajana. Hän kertoo mielellään Räätälistudion tuotteista lisää. Ja varo vaan, kun Sanna-Leena innostuu gaalaillan hämärässä puhumaan pukeutumisesta, niin loppua ei näy! Suit Up!

TARJOUS c-alueen jäsenille, koejäsenille, senaattoreille, kunniajäsenille ja JCI Finland Foundation -jäsenille (jäsenyys tarkistetaan M-Filesista): -10 % ALENNUS KAIKISTA MITTATILAUSVAATTEISTA TAMPEREEN LIIKKEESTÄ VUONNA 2020. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Esimerkkihintoja:

Mittatilauspuku norm. 649€, jäsenille 584€

Mittatilauspaita norm. 95€, jäsenille 85,50€

Yhteystiedot:

Sanna-Leena Linna, toimitusjohtaja

sanna-leena.linna@raatalistudio.fi

Tampereen liike, p. 044 987 3904

Hämeenpuisto 31, Tampere

Helsingin liike, p. 040 072 1779

Kaisaniemenkatu 1

http://www.raatalistudio.fi/