Kuka on Vuoden Nuori Johtaja 2022?

08/11/2022

ūüŹÜ H√§n on Pihlajalinnan Vice President, Digital Sales, UX & marketing, Riina Hy√∂ky!

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa etsitään ja nostetaan esiin esimerkillisiä ja vastuullisia alle 40-vuotiaita suomalaisia johtajia. Finalistikolmikko koostui Hyökyn lisäksi Tuukka Ahoniemestä (38, toimitusjohtaja, Tuxera) sekä Juho Jokiniitystä, (34, Vice President, Cyber & Digital, Insta Advance).

‚≠ź Riina Hy√∂kyn unelma johtajuudesta on ty√∂el√§m√§n vieminen empaattisempaan ja inhimillisemp√§√§n suuntaan.

Hyökyn tärkeä oivallus johtamisen osalta on myös ymmärrys itsensä johtamisen tärkeydestä. Vaikeassa tilanteessa johtajan on ensin laitettava happimaski itselleen ja vasta sen jälkeen hän kykenee auttamaan muita.

Vuoden Nuori Johtaja on valittu vuodesta 2007 ja sillä on haluttu edistää hyvää johtajuutta Suomessa. Kilpailun aikana kuka tahansa voi ehdottaa johtotehtävissä toimivaa alle 40-vuotiasta ehdokasta.

‚≠ź Tuomaristoon kuuluivat t√§n√§ vuonna Experiksen liiketoimintajohtaja Anne Koivusaari, Rastor-instituutin liiketoimintap√§√§llikk√∂ Katri Kanerva ja Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen puheenjohtaja Mari M√§nnist√∂ sek√§ kilpailun viime vuoden voittaja, Helsingin Sanomien ent. p√§√§toimittaja, United Imaginationsin COO Anu Ubaud.