C-ALUEEN KUMPPANUUDET


Kampus 2030

Ajatellaan kampus yhdessä uudelleen. Mikä on sinun ideasi? Let´s rethink the campus together.  What is your idea? Kehittämissuunnitelma julkistetaan marraskuussa 2024 Seinäjoella, tule kuulolle! Lisätietoa, kaikille suunnattu kysely ja työpajojen aikataulu www.projektit.seamk.fi/kampus2030 Toteuttajat SeAMK, Seinäjoen yliopistokeskus,Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys ja Seinäjoen kaupunki.
Kampus 2030

Vatajankoski

Vatajankoski on uuden energian yhtiö, joka pienentää asiakkaidensa energiakustannuksia ja ilmastopäästöjä pysyvästi. Vatajankoski on uuden energian yhtiö, joka pienentää asiakkaidensa energiakustannuksia ja ilmastopäästöjä pysyvästi. Yritys luo jatkuvasti uusia tapoja käyttää, säästää ja tuottaa energiaa tehokkaammin. Vuodesta 1926 Vatajankosken tehtävänä on ollut luoda kestävää arvoa yhteiseksi hyödyksi. Yrityksen vuoden 2022 liikevaihto oli 27 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,6 miljoonaa euroa.
Vatajankoski | energiatehokkuuden edelläkävijä
https://fi.linkedin.com/company/vatajankoski https://www.facebook.com/Vatajankoski
Vatajankoski

Hovi Hotels

Laatua, perinnettä ja tunnetta!
Hovi on perinteikäs perheyhtiö, joka on tarjonnut unohtumattomia elämyksiä, maistuvaa ruokaa ja hyviä unia jo vuodesta 1992 alkaen. Operoimme kahta hotellia, sekä useampaa ravintolaa ja kokous- ja juhlatilaa Raumalla. Hovi valittiin Vuoden yrittäjäksi vuonna 2018. Hotellimme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, ja niiden yhteydessä toimivat à la carte -ravintolat ovat paikallisten suosimia illanviettopaikkoja. Meillä järjestät ikimuistoiset juhlat ja onnistuneet kokoukset monimuotoisissa tiloissamme. Miten voimme palvella?
Hovi Hotels | Tilat ja tarjoilut maun mukaan
https://hovihotels.fi/ota-yhteytta/
Hovi Hotels