C-ALUEEN KUMPPANUUDET


Courtyard by Marriott Tampere

Tervetuloa Courtyard by Marriott Tampere Cityyn, moderniin hotelliin kaupungin sydämessä! Ihanteellinen sijainti työmatkailijoille ja lomailijoille tarjoaa mahdollisuuden tutustua Tampereeseen helposti jalan. Samassa rakennuksessa sijaitsee Tampere-talo ja kävelymatkan etäisyydellä ovat mm. Nokia Arena, suurimmat kauppakeskukset Ratina ja Koskikeskus sekä rautatieasema ja linja-autoasema.

Kaikki mitä tarvitset mukavaan majoittumiseen

Hotellihuoneemme ovat tilavia ja modernisti sisustettuja sekä varusteltu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset mukavaan oleskeluun. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi, tv ja nopea Wi-Fi-yhteys. Jos kaipaat ylimääräistä tilaa ja mukavuutta, voit valita yhden sviiteistämme, joka tarjoaa lisäksi erillisen oleskelualueen ja upeat näkymät kaupunkiin hotellin ylimmästä kerroksesta. Hotellivieraiden käytössä on myös kompakti kuntosali.

Hotellimme ja Tampere-talon kokoustiloissa järjestät erilaiset kokoukset, palaverit tai yksityistilaisuudet vaivattomasti. Nykyaikainen kokoustekniikka ja kokouspalvelumme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Aulassamme palvelee hotellin oma ravintola Kitchen & Bar, joka tarjoaa herkullisia makuelämyksiä aamusta iltaan. Voit nauttia aamiaisen, lounaan tai illallisen ravintolassa tai tilata ruokaa huonepalvelusta. Halutessasi voit myös rentoutua hotellimme baarissa tai istahtaa nauttimaan kupillisen laatukahvia loungeen.

Courtyard by Marriott Tampere

Logotiimi Oy

Kuinka Juki voi auttaa juuri sinua tai yritystäsi myynnin haasteissa?

Jukka ”Juki” Heikkilä valmentaa sinua ja yritystäsi kohtaamaan paremmin nykypäivän myynnin haasteet. Hän auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoasi, sekä tekemään parempaa katetta ja tulosta. Yksinkertaisesti sanottuna, hän auttaa sinua menestymään paremmin sinun omien asiakkaidesi kanssa.

Juki tarjoaa käyttöösi hänen pitkän kokemuksensa käytännön myyntityöstä ja siinä opituista asioista. Hän on myös oman ammattinsa aktiivinen opiskelija, jolla hän pitää huolta siitä, että tiedot & taidot ovat ajan tasalla.

Jukka Heikkilä
+358 40 544 3898
jukka.heikkila@logotiimi.fi

Yritys- ja myyntivalmentaja
Mind Coach Certified Trainer
LUONTAISET TAIPUMUKSET -valmentaja

www.jukkaheikkila.fi

Logotiimi Oy