Lounea

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Olemme Suomen 4. suurin teleoperaattori. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. Lounea-konsernin palveluksessa on yhteensä noin 320 asiantuntijaa ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli € 46,6 miljoonaa.
Lounea

Jolie Lounge Café (Äkäslompolo)

Olemme kahvila, ravintola, lounge ja baari, mutta ennen kaikkea olemme rento olohuone Äkäslompolon sydämessä. Meille voi tulla herkuttelemaan yksin, kaksin tai vähän isommassakin seurassa, sisälle tai viihtyisälle terassille. Jolie Lounge & Café tarjoaa matkailijoille sekä paikallisille ympärivuotisesti raikkaan ja kotoisan paikan, jossa kaikki voivat nauttia esimerkiksi kakkukahveista, brunsseista tai kevyistä lounaista ja hyvästä kahvista tai cocktaileista

www.jolieloungecafe.fi

Jolie Lounge Café (Äkäslompolo)

Hakafood Oy (Valkeakoski)

Hakafood Oy on Suomessa vuonna 2002 perustettu konditoria ja leipomotuotteiden valmistaja Laajennuksien myötä olemme avanneet Valkeakoskelle ja Tampereelle kahvilat. Kesällä pidämme myös  Kontio & Parmaksesta tuttua Mokkapirttiä Valkeakoskella. Tervetuloa herkuttelemaan!

www.hakafood.fi

Hakafood Oy (Valkeakoski)

Hotelli Alma (Seinäjoki)

Meiltä löydät upeiden kokous- ja juhlatilojen lisäksi tyylikkäät hotellihuoneet sviitteineen, lounas ja finedining sekä viinielämykset. Keittiömme valmistaa lähituottajien laadukkaista raaka-aineista kulinaarisia hemmotteluhetkiä arkeen ja juhlaan.

www.hotelalma.fi

Hotelli Alma (Seinäjoki)

Periscope (Tampere)

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella, pohjoismaiden suurimmalla kattoterassilla. Kattoterassi laajenee entisestään kesällä 2022. Ravintolan 7. kerroksessa sijaitseva Lounge bar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

www.ravintolaperiscope.fi

Periscope (Tampere)

Bistro Kirkkopuisto (Jyväskylä)

Keittiö, kahvila ja sauna saman katon alla – maistuvaa ruokaa, herkullisia leivoksia ja rentoa tunnelmaa Kirkkopuiston sydämessä.

www.kirkkopuisto.fi

Bistro Kirkkopuisto (Jyväskylä)

Nuutajärven Lasikylä 1793

Suomen vanhin lasipruuki, Nuutajärvi on kulttuurihistoriallisesti kiinnostava vierailukohde. Tuhansien tarinoiden tehdasmiljöö toimii nyt virkeänä taiteilijoiden ja käsityöläisten kylänä, jossa kotimainen lasitaide elää vahvasti kylän keskiössä.

www.nuutajarvi.fi

Nuutajärven Lasikylä 1793

Hotelli Kalliohovi (Rauma)

Kodikas pienhotellimme sijaitsee rauhallisen kadun varrella aivan ydinkeskustan tuntumassa. Vanhan Rauman idylliset puutalokorttelit kahviloineen, museoineen ja putiikkeineen ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kanaalikaupungin merellisen tunnelman aistii myös hotellilla. Tunnelmallista ravintolasalia koristavat purjealusten pienoismallit ja huoneiden parketeilla kävelet kuin laivan kannella.

www.kalliohovi.fi

Hotelli Kalliohovi (Rauma)