Siivouskuningatar Auri Kananen on Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä 2022

12/05/2022

Kuvassa: Antti Laakoli (vasemmalla), Auri Kananen, Jarkko Heikura

Tampereen Nuorkauppakamari on myöntänyt 11.5.2022 Sijoitusmessuilla Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä 2022 -palkinnon Auri Kanaselle.

Kananen on 29-vuotias sosiaalisesta mediasta tuttu siivousguru, jolla on TikTokissa 6,7 miljoonaa ja Instagramissa 1,7 miljoonaa seuraajaa. Videoillaan Auri siivoaa seuraajiensa koteja ilmaiseksi julkaisten samalla siivousvinkkejä somessa.
Kokemusta Aurilla on kertynyt siivousalalta jo yli 10 vuotta. Aurin julkaisemien videoiden perimmäinen tarkoitus on saada houkuteltua nuoria kiinnostumaan siivouksesta. Siivousalalle on vaikea saada työvoimaa, jota Kananen haluaa olla toiminnallaan helpottamassa.Palkintoraati nosti perusteluissaan esiin seuraavia voittoon johtaneita kriteereitä:
– Kananen luo hyvää julkikuvaa koko siivousalalle
– Perimmäinen ajatus houkutella nuoria siivousalalle on tärkeää ja kunnioitettavaa– Aurin positiivinen asenne tarttuu ja haastavissa tilanteissa oleville asiakkaille tarjottu maksuton siivouspalvelu on ollut merkittävä apu
– Kananen näyttää esimerkillään kansainvälisen some-menestymisen olevan mahdollista alasta riippumatta, sisältö ratkaisee
 Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä -palkinto jaetaan alle 40-vuotiaalle henkilölle, joka on saavuttanut urallaan menestystä ja toiminnallaan edustaa uuden sukupolven esikuvia.
Vuoden 2022 palkinto jaettiin Sijoitusmessuilla (www.sijoitusmessut.fi) Tampere-talossa 11.5.2022. Palkinnon jakoivat Sijoitusmessujen projektipäällikkö Jarkko Heikura sekä Tampereen Nuorkauppakamari Ry:n puheenjohtaja Antti Laakoli.Tampereen Nuorkauppakamari on jakanut palkinnon vuodesta 2013 lähtien.
Aiempia voittajia olleet mm.: Miika Toivonen, Mikko Kuitunen, Ville Virkki ja Reetta Keränen. Lisätietoja:Antti Laakoli
Puheenjohtaja
Tampereen Nuorkauppakamari Ry+358 40 630 9546antti.laakoli@tnkk.fiAuri Kananen
Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä 2022aurikacleaning@gmail.com TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLtpxdLB/
Tampereen Nuorkauppakamari Ry on vuonna 1956 perustettu Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut ja jäsenmäärältään yksi suurimmista nuorkauppakamareista.Nuorkauppakamaritoiminta luo puitteet itsensä kehittämiselle ja verkostoitumiselle niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. TNKK:n toiminta on palkittu kaksi kertaa maailman parhaan nuorkauppakamarin tittelillä sekä kolme kertaa Euroopan parhaana. Useita projekteja on palkittu vuosien varrella niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Sijoitusmessut on Tampereen Nuorkauppakamarin vuodesta 1999 alkaen järjestämä sijoitusalan merkittävä tapahtuma.Tavoitteenamme on ylläpitää kansallista ja kansainvälistä nuorkauppakamariverkostoa, joka tarjoaa nuorille aikuisille johtamiseen, kansainvälistymiseen, yrittäjyyteen ja sosiaalisen vastuun kasvattamiseen liittyvää kokemusta ja osaamista. Jäsenistöllemme tarjoamme mahdollisuuden yhteisölliseen ajanviettoon, osaamisen kasvattamiseen ja verkostoitumiseen. www.tnkk.fi