Valkeakosken Nuorkauppakamari toivottaa sinut tervetulleeksi alue C:n aluevaalikokoukseen 23.-25.9.2022. Viking Line – M.S Gabriellaan Helsingistä – Tukholmaan.

24/05/2022

Aluevaalit käydään tänä vuonna Itämeren aalloilla, kun Valkeakosken Nuorkauppakamari vie meidät Viking Line – M.S Gabriellalla Helsinginstä Tukholmaan ja takaisin. Parhaat hytit menevät äkkiä joten pitemmittä puheitta varaa paikkasi aalloilla!

Rekisteröidy täältä!

C-alueen vuoden 2022 vaalikokouksessa keskitymme rakentamaan JC verkostoa yli valtakunnan rajojen ja nauttimaan JC ystävien yhdessä oloa mahdollisten rajoitusten poistuttua. Viikonlopun loistavat koulutukset, työpajat ja keynote-puheenvuorot takaavat, että jokaisella on ollut varmasti ikimuistoinen kokousviikonloppu Itämeren aalloilla ja mitä parasta tästä kokouksesta on varmasti jokaisella kotiin viemisenä jotain muutakin, kuin kokouskassin sisältö. Tärkeimpänä kokouksessa on tietenkin alueorganisaation valitseminen vuodelle 2023.

Valkeakosken Nuorkauppakamari toivottaa sinut tervetulleeksi alue C:n aluevaalikokoukseen 23.-25.9.2022 Viking Line M/S Gabriellalle Helsingistä Tukholmaan!

Lisätietoa: joonas.kallio@jci.fi / 0408437478